joi, 12 ianuarie 2012

In politica nu se intra facand furori in furou sau in Romania e posibil ?


Cînd credeam că nimeni şi nimic nu ne mai poate surprinde, Sânziana Buruiană aruncă bomba începutului de an: blonda vrea să fie primarul BucureştiuluiI! Rîsul tîp al voluptuoasei şefe a Partidului Fotomodelelor ar putea răsuna pe holurile Primăriei Generale a Capitalei, după ce „pupăza“ şi-a anunţat intenţia de a-i lua locul lui Sorin Oprescu. Şi, deşi modelul ei politic este o altă blondă cu sînii mari, tînăra recunoaşte că a fost influenţată în luarea acestei hotărîri de Irinel Columbeanu, cu care se va lupta în alegerile din acest an. „Vreau să-l concurez pe Columbeanu, că am şanse mai mari decît el. Am atuuri mai importante. În plus, mă susţin cele 100 de fete din Partidul Fotomodelelor. În politică o respect pe Udrea pentru că a biruit într-o lume a bărbaţilor”, a declarat Sânziana pentru Express-Press. Ce-i drept, blondina are o platformă electorală extrem de generoasă. Cît despre „atuurile mai importante“, acestea sînt trei la număr: Sânzi, Ana şi relaţia cordială cu presa din România. „Oricînd vreţi voi putem face un…paparazzi. Chiar şi gaura cheii, cum au făcut Moni şi Iri în timpurile lor bune. Sînt deschisă oricărei provocări“, a  mai ţinut să precizeze Sânziana Buruiană.
Cunoscuta in lumea mondena drept jurnalista porno, Ioana Popescu a intrat si ea pe lista celebritatilor celor care vor sa candideze la Primaria capitalei. Dupa Irinel Columbeanu si Sanziana Buruiana, a venit si randul Ioanei Popescu sa anunte ca intentioneaza sa candideze pentru postul de primar general al Capitalei.
Ioana Popescu este nascuta si crescuta in Bucuresti si sustine ca stie foarte bine problemele cu care se confrunta cetatenii din Capitala, astfel a hotarat sa intre in cursa pentru fotoliul ocupat acum de Sorin Oprescu, informeaza stl.ro. “M-am hotarat sa candidez la Primaria Capitalei, avand in vedere ca nu cred ca dintre toti candidatii ar exista altcineva care sa cunoasca problemele bucurestenilor, asa cum le cunosc eu, de 33 de ani!”, a confirmat Ioana Popescu, pentru STL.

Oare cum e posibil ca in 2012 sa avem astfel de candidate pentru Primaria Capitalei ? La inceput credeam ca e o gluma  dar  dupa cum se vede mass-media promoveaza asfel de personaje .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină